De Judo Bond Nederland (JBN) is de nationale organisatie die verantwoordelijk is voor het bevorderen, ontwikkelen en promoten van de sport judo in Nederland. Als je vragen hebt over judo, lidmaatschap, competities, of andere gerelateerde zaken, kun je contact opnemen met de JBN.

De JBN heeft een toegewijd team van medewerkers dat klaar staat om je te helpen en te voorzien van de nodige informatie. Er zijn verschillende manieren waarop je contact kunt opnemen met de JBN.

Ten eerste kun je telefonisch contact opnemen via het algemene telefoonnummer van de JBN. Dit nummer is beschikbaar tijdens kantooruren en je wordt vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers. Ze zullen proberen al je vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.

Daarnaast kun je ook een e-mail sturen naar het algemene e-mailadres van de JBN. Hier kun je terecht voor allerlei vragen en opmerkingen. Het team zal zo snel mogelijk reageren om je verder te helpen.

Als je liever persoonlijk contact hebt, is het mogelijk om een bezoek te brengen aan het kantoor van de JBN. Je kunt een afspraak maken om langs te komen en face-to-face met een medewerker te spreken. Op die manier kun je uitgebreid advies krijgen en eventuele zorgen bespreken.

Daarnaast heeft de JBN ook verschillende sociale media kanalen waarop ze actief zijn. Je kunt hen volgen op platforms zoals Facebook, Twitter en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, evenementen en andere relevante informatie. Hier kun je ook berichten sturen en reacties plaatsen om in contact te komen met de JBN.

Kortom, als je vragen hebt over judo of gerelateerde zaken, hoef je niet verder te zoeken dan de Judo Bond Nederland. Met verschillende communicatiekanalen beschikbaar, staan ze klaar om je te helpen en te ondersteunen bij alles wat met judo te maken heeft. Neem contact op en ontdek hoe de JBN jou kan helpen bij jouw judo-avontuur!

 

8 Veelgestelde Vragen over JBN Contact: Telefoonnummer, Contactmogelijkheden, Diensten, Bereikbaarheid, Klantenservice, Afspraken, Beantwoording van vragen en

 1. Wat is het telefoonnummer van JBN Contact?
 2. Hoe kan ik contact opnemen met JBN Contact?
 3. Waar vind ik meer informatie over de diensten van JBN Contact?
 4. Wanneer is JBN Contact bereikbaar?
 5. Is er een speciale klantenservice voor mij beschikbaar bij JBN Contact?
 6. Kan ik een afspraak maken met iemand van JBN Contact?
 7. Hoe lang duurt het voordat mijn vragen worden beantwoord door JBN Contact?
 8. Welke betaalmethodes accepteert JBN Contact?

Wat is het telefoonnummer van JBN Contact?

Het telefoonnummer van JBN Contact is 030-7073600.

Hoe kan ik contact opnemen met JBN Contact?

Om contact op te nemen met JBN Contact, kun je gebruik maken van de volgende contactgegevens:

Telefoonnummer: 030-7073600

E-mailadres: info@jbn.nl

Je kunt telefonisch contact opnemen tijdens kantooruren en je wordt dan te woord gestaan door een medewerker van JBN Contact. Als je liever een e-mail stuurt, kun je jouw vraag of opmerking naar het bovenstaande e-mailadres sturen.

Daarnaast kun je ook het online contactformulier invullen op de website van de Judo Bond Nederland. Hier kun je jouw gegevens achterlaten en een bericht sturen met jouw vraag of opmerking. Het team van JBN Contact zal zo spoedig mogelijk reageren.

Als alternatief kun je ook de sociale media kanalen van de Judo Bond Nederland volgen en daar een bericht sturen. Ze zijn actief op platforms zoals Facebook, Twitter en Instagram, waar ze regelmatig updates delen en vragen beantwoorden.

Kies de methode waarmee jij het meest comfortabel bent en neem contact op met JBN Contact voor al jouw vragen, opmerkingen of verzoeken met betrekking tot judo in Nederland.

Waar vind ik meer informatie over de diensten van JBN Contact?

Voor meer informatie over de diensten van JBN Contact kun je terecht op de officiële website van de Judo Bond Nederland (JBN). Op de website vind je een specifieke sectie gewijd aan contactinformatie en diensten.

Ga naar de website van de JBN en zoek naar het gedeelte ‘Contact’ of ‘Contactgegevens’. Hier vind je alle relevante informatie over hoe je contact kunt opnemen met de JBN, inclusief telefoonnummers, e-mailadressen en het bezoekadres van het kantoor.

Daarnaast biedt de website mogelijk ook gedetailleerde informatie over specifieke diensten die worden aangeboden door JBN Contact. Dit kan variëren van lidmaatschapsinformatie en registratieprocedures tot informatie over competities, evenementen en opleidingen.

Naast de officiële website kan het ook nuttig zijn om sociale media-accounts van de JBN te raadplegen. Hier worden vaak updates geplaatst over nieuwe diensten, evenementen en andere relevante informatie. Je kunt hen volgen op platforms zoals Facebook, Twitter en Instagram om op de hoogte te blijven.

Als je specifieke vragen hebt over bepaalde diensten of meer gedetailleerde informatie nodig hebt, is het altijd aan te raden om rechtstreeks contact op te nemen met JBN Contact via telefoon of e-mail. De medewerkers staan klaar om je verder te helpen en al jouw vragen te beantwoorden.

Wanneer is JBN Contact bereikbaar?

JBN Contact is doorgaans bereikbaar tijdens kantooruren. De exacte openingstijden kunnen variëren, dus het is raadzaam om de website van de Judo Bond Nederland te raadplegen voor de meest actuele informatie. Op de website vind je ook de contactgegevens, zoals het telefoonnummer en het algemene e-mailadres, waarmee je direct contact kunt opnemen met JBN Contact.

Is er een speciale klantenservice voor mij beschikbaar bij JBN Contact?

Ja, de Judo Bond Nederland (JBN) heeft een speciale klantenservice beschikbaar om je te helpen met al je vragen en zorgen. Of je nu een vraag hebt over lidmaatschap, competities, evenementen of andere judo-gerelateerde zaken, de klantenservice van de JBN staat voor je klaar.

Je kunt contact opnemen met de klantenservice via verschillende kanalen. Telefonisch contact is mogelijk via het algemene telefoonnummer van de JBN. Een vriendelijke medewerker zal je te woord staan en proberen al je vragen te beantwoorden.

Daarnaast kun je ook een e-mail sturen naar het algemene e-mailadres van de JBN. Hier kun je terecht voor allerlei vragen en opmerkingen. Het team van de klantenservice zal zo snel mogelijk reageren om je verder te helpen.

Als je liever persoonlijk contact hebt, is het mogelijk om een bezoek te brengen aan het kantoor van de JBN. Je kunt hiervoor een afspraak maken en face-to-face met een medewerker spreken. Op die manier krijg je uitgebreid advies en ondersteuning.

Daarnaast kun je ook contact opnemen via sociale media kanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram. Hier kun je berichten sturen en reacties plaatsen om in contact te komen met de klantenservice van de JBN.

Kortom, bij JBN Contact is er een speciale klantenservice beschikbaar om jou te helpen met al jouw vragen en zorgen over judo. Neem contact op en ontdek hoe zij jou kunnen ondersteunen bij jouw judo-avontuur!

Kan ik een afspraak maken met iemand van JBN Contact?

Ja, het is mogelijk om een afspraak te maken met iemand van JBN Contact. Je kunt telefonisch contact opnemen met de JBN en aangeven dat je graag een persoonlijke afspraak wilt maken. Ze zullen je dan verder begeleiden en een geschikte tijd en locatie voor de afspraak bespreken.

Houd er rekening mee dat het maken van een afspraak afhankelijk kan zijn van de beschikbaarheid van medewerkers en eventuele andere factoren. Het is daarom raadzaam om ruim van tevoren contact op te nemen om een afspraak in te plannen.

Door persoonlijk contact te hebben met iemand van JBN Contact, kun je uitgebreid advies krijgen en eventuele vragen of zorgen bespreken. Dit kan nuttig zijn als je specifieke informatie nodig hebt of als je meer diepgaande ondersteuning nodig hebt bij judo-gerelateerde zaken.

Neem dus gerust contact op met de JBN om een afspraak te maken en ontdek hoe ze jou verder kunnen helpen!

Hoe lang duurt het voordat mijn vragen worden beantwoord door JBN Contact?

De Judo Bond Nederland (JBN) streeft ernaar om vragen en verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. De exacte responstijd kan echter variëren, afhankelijk van de drukte en het type vraag dat je hebt gesteld.

Bij telefonisch contact wordt er doorgaans direct geprobeerd om je vraag te beantwoorden of je probleem op te lossen. Je wordt vriendelijk te woord gestaan door een medewerker die zijn best zal doen om je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Bij het sturen van een e-mail naar het algemene e-mailadres van de JBN kun je over het algemeen binnen enkele werkdagen een reactie verwachten. Het team zal proberen om je vraag zo volledig mogelijk te beantwoorden en eventuele verdere stappen of informatie met je te delen.

Als je ervoor kiest om persoonlijk contact op te nemen door een bezoek aan het kantoor van de JBN, is het raadzaam om vooraf een afspraak te maken. Op die manier kunnen ze ervoor zorgen dat er iemand beschikbaar is om jouw vragen en zorgen in detail te bespreken.

Voor berichten via sociale media kan de responstijd ook variëren, afhankelijk van de drukte en het soort vraag dat gesteld wordt. Het team zal echter proberen om binnen een redelijke termijn te reageren op berichten en reacties die via deze kanalen worden ontvangen.

Kortom, hoewel de exacte responstijd kan variëren, doet de Judo Bond Nederland haar best om vragen en verzoeken zo snel mogelijk te beantwoorden. Ze streven ernaar om je een goede service te bieden en je te helpen bij alles wat met judo te maken heeft.

Welke betaalmethodes accepteert JBN Contact?

De Judo Bond Nederland (JBN) accepteert verschillende betaalmethoden om het betalingsproces voor hun diensten en producten zo gemakkelijk mogelijk te maken voor hun leden en klanten. Hier zijn enkele van de betaalmethoden die JBN Contact accepteert:

 1. iDEAL: iDEAL is een veelgebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL kun je veilig en direct betalen via je eigen bankrekening.
 2. Creditcard: JBN Contact accepteert betalingen met creditcards, zoals Visa en Mastercard. Dit biedt flexibiliteit en gemak bij het voltooien van je betaling.
 3. Overboeking: Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag handmatig over te maken naar de bankrekening van de Judo Bond Nederland. Dit kan handig zijn als je geen gebruik wilt maken van online betaalmethoden.

Het is belangrijk om te vermelden dat de beschikbare betaalmethoden kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke diensten of producten die je wilt afnemen bij JBN Contact. Het is raadzaam om contact op te nemen met de Judo Bond Nederland zelf of hun website te raadplegen voor de meest actuele informatie over welke betaalmethoden ze accepteren.

Let op dat deze informatie gebaseerd is op algemene kennis en dat er altijd wijzigingen kunnen optreden in het beleid van JBN Contact met betrekking tot geaccepteerde betaalmethoden.